4 Mart 2013 Pazartesi

Fraps Ekran Videosu Kaydetme Programı Gezginler indir


FrapsFraps İNDİR


İnternet hayatımızda çok önemli bir yer kaplıyor. İnternet üzerinden eğleniyor, internet üzerinden yaratıcı çalışmalara imza atıyoruz. Sanal âlemin albenisi bizi cezbediyor ve bilgi dünyasına açılan bir kapı olması dolayısıyla kendimize ait bir şeyler ortaya çıkarmamızı sağlıyor. İnternet çağında yaratıcılığımızı geliştirebilmemiz için birçok yazılıma ihtiyaç duyuyoruz. Bu nedenle gün geçmiyor ki bilgisayar yazılımlarına bir yenisi daha eklenmesin.

Hayatımızı kolaylaştıran bu özellikler ile aklımıza gelen hemen her şeyi yapabilme şansını elde edebiliyoruz. Bu programlar sayesinde yaratıcılığımız en üst seviyeye çıkıyor ve farklı projeler sergileyebiliyoruz. Birbirinden ilginç bu programlar oldukça farklı işlevleri ile karşımıza çıkıyorlar. Fraps da bu tarz yazılımlardan biri. Fraps ile bilgisayar ekranından video kaydedebilme imkânına sahip olabiliyoruz. Bilgisayarımızda yer alan tüm uygulamalar ve oyunlar için kullanılabilecek geçerliliğe sahip bu program ile ekranınızda yer alan her türlü görüntüyü video haline getirebilir ve ilginç bir video yaratabilirsiniz. Tek bir tuşla bilgisayar ekranınızda ki görüntüyü alabilir, paint programına hiç ihtiyaç duymadan kaydedebilirsiniz.

Fraps gerçek zamanlı olarak ekranınızın videosunu alabilme özelliğine sahiptir. Bu özelliği sayesinde oyunlarınızın en başarılı sahnelerini birer video haline getirebilir ve sosyal ortamlarda paylaşarak, kendinizden söz edilmesini sağlayabilirsiniz. Fraps programı oldukça ilginç kullanım alanına sahip bir yazılım olma özelliğine sahip. Siz de bu programı ücretsiz olarak indirerek birbirinden ilginç videolara imza atabilirsiniz.
Son Sürüm :3.5.9Yazılım Dili :İngilizce
Lisans :Deneme Sürümüİşletim Sistemi :Windows
Boyutu :2.20 MbYükleme :4
Güncelleme :1 hafta önce

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Reklamı Kapat


Reklamı Kapat