13 Aralık 2011 Salı

Koleksi Video Isteri Curang


Koleksi Video Isteri Curang

9 Aralık 2011 Cuma

2 Aralık 2011 Cuma

28 Kasım 2011 Pazartesi

14 Kasım 2011 Pazartesi

13 Kasım 2011 Pazar

1 Kasım 2011 Salı

26 Ekim 2011 Çarşamba

17 Ekim 2011 Pazartesi

Σε ποιον ανήκει αυτό το τατουάζ;

Ένα τατουάζ με νόημα και τα σχόλια διάσημου τραγουδιστή για τη συγκεκριμένη φράση που αναγράφεται στο χέρι της κοπέλας! Πότε και που συνέβησαν όλα αυτά...
Την απάντηση δίνει ο ίδιος ο καλλιτέχνης από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter...

Η ιστορία μιας νόθας Ψυχής

Είναι έξι ή επτά ετών. Το πρόσωπό της πλατύ, το πιγούνι της στρογγυλό με ένα μικρό διπλοσάγωνο. Τα μάτια της μεγάλα, ο λαιμός της λεπτός και μακρύς. Το κάτω χειλάκι της - βαμμένο κόκκινο - τρεμουλιάζει σαν να είναι έτοιμη να βάλει τα κλάματα. Οχι επειδή είναι αγνώστου πατρός, αλλά επειδή κόπηκε νωρίς το νήμα της ζωής της. Το όνομά της ιδιαίτερο: Ψυχή.

Σε θετικά αποτελέσματα στη Νέα Υόρκη προσδοκεί ο Νταβούτογλου

Το Κυπριακό συζήτησε την Κυριακή στην Άγκυρα με το Σουηδό ομόλογό του Καρλ Μπιλντ, ο Τούρκος ΥΠΕΞ Αχμέτ Νταβούτογλου και σε δηλώσεις του εξέφρασε την...
ελπίδα η νέα συνάντηση Χριστόφια-Έρογλου με τον ΓΓ στη Νέα Υόρκη να έχει θετικά αποτελέσματα.

Εκδήλωση για τη μνήμη της Ηρωίδας της εθνικής αντιστάσεως Λέλας Καραγιάννη

Εκδηλώσεις μνήμης για τα 67 χρόνια από την εκτέλεση της Ηρωίδας της Εθνικής αντίστασεως Λέλας Καραγιάννη «Μπουμπουλίνας» από τους Γερμανούς, πραγματοποιήθηκε το πρωϊ της... 16ης Οκτωβρίου 2011 στο χώρο της προτομής της Ελληνίδας Ηρωίδας που βρίσκεται στην οδό Τοσίτσα στην Αθήνα.
Στο χώρο της εκδήλωσης τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση, ενώ ακολούθησαν ομιλίες, κατάθεση στεφάνων και ανάκρουση του Εθνικού μας ύμνου.

Σύλληψη γιατί προξένησε πλημμύρα σε δρόμο!

Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βαρθολομιού ημεδαπός άνδρας, 47 ετών, κατηγορούμενος ότι... προξένησε πλημμύρα σε τμήμα της Επαρχιακής οδού Βαρθολομιού - Καρδιακαυτίου.

Ειδικότερα, ο 47χρονος κατασκεύασε χωμάτινο ανάχωμα, ύψους ενός μέτρου και μήκους 200 μέτρων, σε αγροτεμάχιο του, το οποίο εφάπτεται της Επαρχιακής Οδού. Αποτέλεσμα ήταν, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων στην περιοχή, να πλημμυρίσει η Επαρχιακή οδός σε μήκος περίπου μισού χιλιομέτρου και να διακοπεί η κυκλοφορία!

Γιατί οι Έλληνες συμπεριφέρονται με βαρβαρότητα στα ζώα; Συνάντηση για τη φιλοζωία

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων διοργανώνουν την «Α΄ Συνάντηση για την Ευρωπαϊκή Προοπτική της Φιλοζωικής Κουλτούρας στην... Ελλάδα του Σήμερα» στις 31 Οκτωβρίου 2011 (από 10:00 έως 16:00) στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Β. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα) και σας προσκαλούν να την παρακολουθήσετε.

Κίνημα στις ΗΠΑ: Ήταν χαριτωμένοι όσο ήταν ακίνδυνοι

του Θάνου Ανδρίτσου
Το έβλεπε κανείς στα πρόσωπά τους. Οι πιο πολλοί περισσότερο το διασκέδαζαν και λιγότερο το πίστευαν. Ακόμα και οι πρωταγωνιστές δεν ήταν σίγουροι πόσο σοβαρά να το πάρουν.

Η ιδέα έπεσε από την ομάδα Adbusters από τον Καναδά στα μέσα Ιουλίου: κατάληψη της Wall Street, κατασκήνωση στα πρότυπα των αγανακτισμένων της Ευρώπης και των αραβικών εξεγέρσεων.

Ο Γιόνας Κάουφμαν στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών την Πέμπτη

Άριες από τον ιταλικό βερισμό -το πιο δημοφιλές είδος όπερας που έχει αφήσει στην ιστορία της μουσικής μοναδικά αριστουργήματα, μαζί με άριες του Βέρντι και του... Βάγκνερ- θα ερμηνεύσει ο Γιόνας Κάουφμαν στη σκηνή της Αίθουσας Χρήστος Λαμπράκης, του ΜΜΑ, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου (ώρα 20:30).

Εκαψαν απορριμματοφόρο στη Ν. Ιωνία

Επίθεση κατά οδηγού απορριμματοφόρου, το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες, εξαπέλυσε ομάδα 50 ατόμων στην περιοχή της Ν. Ιωνίας.
Νωρίτερα, στο ίδιο σημείο, οδηγός απορριματοφόρου κατήγγειλε φραστική επίθεση από εργαζόμενο της ΠΟΕ - ΟΤΑ, ο οποίος προσήχθη, αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν υποβλήθηκε μήνυση.

Επίθεση κουκουλοφόρων σε σκοπό στην Αλίαρτο

Ένα τουφέκι G3 με τη γεμιστήρα του απέσπασαν δύο κουκουλοφόροι από σκοπό στον οποίο επιτέθηκαν στις 2.45 τα ξημερώματα σε Μονάδα Καυσίμων της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αλίαρτο Βοιωτίας.
Οι δύο άγνωστοι είχαν παραβιάσει νωρίτερα την περίφραξη της μονάδας και αφού προσέγγισαν το σκοπό της κεντρικής πύλης, του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν στο πρόσωπο. Αφού του απέσπασαν το τουφέκι, απομακρύνθηκαν από τη μονάδα.

Γερμανικές αντιδράσεις στις πληροφορίες περί ελληνογαλλικής συμφωνίας για φρεγάτες

Έντονες επικρίσεις στη συμφωνία για την πώληση δύο έως τεσσάρων φρεγατών, που φέρονται να έχουν κλείσει Γαλλία και Ελλάδα, ασκεί η γερμανική αντιπολίτευση, όπως... μεταδίδει η Deutsche Welle. «Στην παρούσα φάση το μόνο που δεν χρειάζεται η Ελλάδα είναι πολεμικά πλοία», δηλώνει ο βουλευτής των Σοσιαλδημοκρατών (SPD) και εκπρόσωπος του κόμματος για θέματα εξοπλισμών Κλάους Μπάρτελ.

Επεκτείνονται τα κέρδη για τις τιμές του πετρελαίου

Πάνω από τα 87 δολάρια το βαρέλι ενισχύεται την Δευτέρα η τιμή του αργού πετρελαίου, επεκτείνοντας τα κέρδη ύψους 4,6% που σημείωσε την περασμένη εβδομάδα, καθώς οι επενδυτές... αισιοδοξούν ότι το σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης χρέους στην Ευρωζώνη θα αποτρέψει τη διολίσθηση στην ύφεση και συνεπώς η μείωση για καύσιμα δεν θα μειωθεί.

Οι επώνυμοι Έλληνες με το καλύτερο γούστο σε γυναίκες

Το all star hall of fame των Αθηναίων γυναικοκατακτητών. Μάθε ποιες είναι οι πιο βαριές....
φανέλες!Κάποιοι είναι ωραίοι. Κάποιοι είναι φραγκάτοι

Έκαναν επιδρομή στα Θαρούνια

Τρεις τσιγγάνες έβαλαν στο μάτι τα Θαρούνια στην περιοχή του Αλιβερίου. Έτσι λοιπόν, Κυριακάτικα πήγαν για να το γδύσουν. Ξέροντας ότι στα χωριά δεν κλειδώνουν τις πόρτες, έκαναν βόλτα στα σοκάκια από τις 7 και μισή το πρωί μέχρι τις 11, προσπαθώντας να βρουν "άδεια" σπίτια. "Καλέ κυρία είσαι εδώ;" φώναζαν κάθε τόσο και όταν δεν έπαιρναν απόκριση, έβαζαν το χέρι στην πόρτα. Μάλιστα κατάφεραν να βρουν δύο σπίτια που έλειπαν οι ιδιοκτήτες τους. Από την επιδρομή τους "βούτηξαν" 2 κινητά τηλέφωνα και 380 ευρώ και έφυγαν σαν καλές κυρίες. Όμως δεν υπολόγιζαν ότι στα χωριά όλα μαθεύονται. Έτσι όταν τα θύματα πήγαν στα σπίτια και είδαν ότι τους έγδυσαν, πήγαν στην πλατεία του χωριού και συζητώντας έμαθαν για την ύπαρξη των τριών γυναικών. Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία του Αλιβερίου και κατήγγειλαν το γεγονός δίνοντας και περιγραφές. Οι αστυνομικοί δεν κουράστηκαν καθόλου και σε λίγα λεπτά είχαν βάλει χειροπέδες στις τσιγγάνες.

Αντί για ταξίδι βρέθηκε στο νοσοκομείο

Άγιο είχε ένας 68χρονος χθες το βράδυ που βρέθηκε στη θάλασσα καθώς επιβιβάζονταν στο Ε/Γ-Ο/Γ «ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ».
Ο 68χρονος έπεσε από τη σκάλα του πλοίου στη θάλασσα ευτυχώς όμως τραυματίστηκε ελαφρά.

Ο 68χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

Αποκλειστικά πλάνα από το πάρτι της Άννας Βίσση στο "Dream City"!

To πάρτι της Άννας Βίσση στο «Dream City» στην Ιερά οδό, ήταν εντυπωσιακό και την τίμησαν εκταοντάδες φίλοι της, διάσημοι και μη! Η μεγάλη τραγουδίστρια μοιράστηκε την αγωνία της με τους θαυμαστές της και πολλούς celebrities...

Ο έρωτας είναι τυφλός

Πόσες φορές στο δρόμο λέμε: ''Πώς κυκλοφορεί αυτή με Αυτόν;;
Και αν δεν το έχετε ήδη πει, θα το πείτε βλέποντας τις παρακάτω φωτογραφίες!


















Ενώπιον «δικαστηρίου» ο Μιχάλης Σαρρής

Ενώπιον λεγόμενου δικαστηρίου στην κατεχόμενη Λευκωσία οδηγήθηκε το πρωί ο πρώην υπουργός Οικονομικών Κύπρου, Μιχάλης Σαρρής. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγο ο κ. Σαρρής οδηγήθηκε σε αστυνομικό σταθμό του ψευδοκράτους και αναμένεται να μεταφερθεί εκ νέου στο λεγόμενο δικαστήριο.

Το όνομα του Στρος Καν εμπλέκει γυναίκα που ερευνάται για συμμετοχή σε κύκλωμα πορνείας

Δεν έχουν τέλος τα βάσανα του Ντομινίκ Στρος-Καν, αφού το όνομά του εμπλέκεται τώρα στις έρευνες που διεξάγουν οι γαλλικές αρχές στο πλαίσιο εξάρθρωσης κυκλώματος πορνείας στην πόλη Λιλ της Γαλλίας.
Πηγές που επικαλούνται ορισμένα γαλλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι μία γυναίκα που ερευνάται για συμμετοχή στο κύκλωμα κατέθεσε στις αρχές ότι ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της χώρας ήταν τακτικός πελάτης.

Αντίθετη στην έκδοση ευρωομολόγων η Φινλανδία

Αντίθετη στην έκδοση ευρωομολόγων εμφανίζεται η υπουργός Οικονομικών της Φινλανδίας Γιούτα Ουρπιλάινεν σε συνέντευξη της που δημοσιεύεται σήμερα στην φινλανδική εφημερίδα Helsingin Sanomat.
Σύμφωνα με το Reuters η Ουρπιλάινεν δήλωσε αντίθετη στην ιδέα έκδοσης κοινών ομολόγων στη ζώνη του ευρώ για κάθε περίσταση, καθώς εκτιμά πως κάτι τέτοιο θα οδηγούσε σε ηθικό κίνδυνο.

Reklamı Kapat


Reklamı Kapat